Lomahaaveiluja

Hei,

se on jo kesä puolessa välissä. Tänään on vuoden pisin päivä. Pelottavaa. Tuntuu, etten ole vielä ehtinyt kesästä nauttimaan, kun se on jo ohi. Onneksi Juhannuksena on pitkä viikonloppu, jolloin saa hyvällä omalla tunnolla vaan olla ja nauttia. Millaisia suunnitelmia teillä on?

turquise water

Juhannus tuo pienen breikin ahertamiseen, koska kesäloma siintää vasta kuukauden päässä. Halusin ehdottomasti loman vasta heinä-elokuun taitteeseen. Kelit ovat yleensä parhaat vasta elokuusa,  töissä on rauhallisempaa tehdä rästihommia, kun muut ovat lomalla sekä syksy ei tunnu niin pitkältä, kun loma on melko myöhään.

Sain päähäni työkiireiden keskellä, että haluan aurinkolomalle! Emme ole aviomieheni kanssa käyneet vielä edes häämatkalla, joten joku reissu pitää tehdä. Joka päivä sitä tekee niska limassa hommia, mutta ei silti raski lomalle lähteä. Elämyksiä pitää kerätä, eikä niitä voi rahassa mitata. Nyt vaan pitää uskaltaa. Kesälomarahat tulevatkin sopivasti ensi viikolla mahdollistamaan lomakuumeiluni.

beach life

Odotan lomalta laatuaikaa rakkaani kanssa. Näemme aivan liian vähän arjessa ja siksi lomalla saisimme romanttisessa ympäristössä, myös olla yhdessä. Kuinka monella muulla on lomamatka suunnitteilla Suomen kesästä huolimatta?

Kriteerini tälle lomalle ovat: iso uima-allas, lähellä rantaa ja all inclusive. Aion nauttia auringosta, uida, syödä ja uida. Näitä asioita päivästä toiseen. Tietenkin nukkua ja vähän nauttia kulttuurista, mutta pääsääntöisesti vaan olla ja nauttia. Aah…mä niin haluan lomalle.

sea-sky-beach-holiday

Olen päätynyt nyt pariin vaihtoehtoon. Toinen on Kreetalla ja toinen Kosilla. Mieheni ei haluaisi Kreikkaan, mutta kyllä siellä on parhaimmat tarjonnat. Budjettikaan ei ole mieletön, koska edelleen haluan säästää, toivottavasti lähiaikoina, tapahtuvaan häämatkaan sekä asunnon hankintaan.

Olen sellainen lomailija, etten halua lähteä koskaan lomalle, jos se tarkoittaa kärvistelyä arjessa. En myöskään halua laskea jokaista pikku pennosta loman aikana, vaan nauttia. Päätinkin, että all inclusive on meille kahdelle nuukailijalle stressitön vaihtoehto nauttia hyvästä ruuasta. Olemmehan sen jo maksaneet. Eikä myöskään joka päivä tarvitse etsiä ravintolaa, vaan pääsee kätevästi hotellilla syömään.

beach together

Juhannuksena pitäisi nyt varata joku loma, jos haluamme jonnekin kivaan paikkaan päästä. Pitäkää peukkuja, että pääsen suosikkikohteeseeni!

 

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

* Kuvat: Pexel.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.