Helmikuun muutos

Hei,

useampi on varmaan ihmetellyt, miksen ole päivittänyt helmikuun muutostavoitteitani. Helmikuu on sujahtanut ohitseni nopeampaa kuin olen koskaan uskonut ajan kuluvan.
Juttelin viikko sitten työterveyshoitajalle suunnitelmastani tehdä yksi muutos kuukaudessa. Hän kehotti minua malttamaan. Ei saa lisätä uutta muutosta ennen kuin edellinen muutos on varmasti muuttunut pysyväksi.

 

sunrise-phu-quoc-island-ocean

 

Tammikuussa tavoitteeni oli mennä ajoissa nukkumaan ja nukkua vähintään 8 tuntia/yö. Tässä tavoitteessa en ole pysynyt, vaan edelleen yöunet ovat jääneet lyhyiksi. Tai oikeastaan aikaisin nukkumaanmeno on osottautunut ongelmaksi. Mieheni kotiutuu töistä puolen yön jälkeen. Jäänkin usein odottelemaan hänen kotiutumistaan. Toinen syy on se, että teen pitkää päivää töissä ja illat jäävät aivan liian lyhyiksi palautumiselle. Näin ollen kukun myöhään, että saan olla edes hetken tekemättä mitään.

Helmikuu onkin omistettu tammikuun muutokselle. Näin viimeisien helmikuun päivien aikana olen päässyt kiinni jälleen nukkumisesta. Olen urheillut päivittäin, rauhoittanut nukkumaanmenon ja mennyt ajoissa sänkyyn lukemaan. Tunnenkin, että olen jälleen nukkunut hyvin.

Maaliskuussa yritän lisätä yhden muutoksen. Pitää tämän löytyneen iltarytmin ja lisätä siihen lisää liikuntaa. Kerron tästä lisää omassa postauksessa.

Nauttikaa viikonlopun viimeisistä tunneista ja rentoutukaa! Jos jollain alkaa hiihtoloma, ihanaa lomaa!

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.