Lähitulevaisuuden Unelmani

Hei,

olen ihminen joka suunnittelee elämässään kaiken.
Olen hyvä tekemään listoja, visioita ja rakentaa unelmia. Olen silti onnellinen siitä, että osaan päivittää suunnitelmiani elämänmuutosten myötä. Joustavuuden lisäksi, minulla on aina olemassa varasuunnitelmia. Eli, vaikka suunnittelenkin elämääni paljon, ne eivät ole kiveen hakattuja. Asioiden suunnitteleminen on oma tapani yrittää olla stressaamatta asioita ja tuntea, että elämässäni on suunta.

Tällä hetkellä elämä seisoo vähän paikoillaan, joten ajattelin listata lähitulevaisuuden unelmani:

Perheenlisäys

Olen lapsesta asti halunnut tulla äidiksi. Se on suurin unelmani uran lisäksi. Yksi elämäni suurista peloista on, etten voisi saada lapsia. Olemme puolisoni kanssa päättäneet, että lapsi saa tulla jos on tullakseen. Nyt sitten pidetään peukkuja pystyssä, että luonto suo meille perheenjäsenen.

hand-palm-baby

Omistusasunto

Asumme tällä hetkellä kalliissa vuokra-asunnossa pääkaupunkiseudulla. Joka kuukausi käymme keskustelun siitä, että onko tässä vuokran maksamisessa mitään järkeä. Omistusasunnon hankintaprosessin aloittamista on siirtänyt mieheni opiskelu sekä se, että olemme haaveilleet muutosta lähemmäksi ystäviä ja perhettä.
Nyt olemme kuitenkin päättäneet pysyä pääkaupunkiseudulla, koska molempien työt ovat täällä. Pari vuotta menee nopeasti ja sitten voi uudelleen miettiä mihin muutetaan yms.

wood-house-modern

 

Miehelle ”normaaliaikainen” työ

Mieheni tällä hetkellä työskentelee logistiikka-alalla ja hänen työaikansa ovat melko epänormaalit. Hän ei ole vuorotöissä, vaan hänen säännöllinen työaika alkaa klo 16.00. Se kestää yleensä klo 24.00, mutta aika usein se venyy ainakin kello 01.00 asti.
Itse olen ns. säännöllisessä työssä, eli emme arkena ne toisiamme.  Tästä syystä arjen tekeminen yhdessä on mahdotonta. Haluaisin sitä. En kaipaa mitään niin paljon kuin sitä, että menisimme yhtä aikaa nukkumaan ja voisimme urheilla yhdessä.
Tämän vuoden tavoitteena onkin miehen valmistuminen ja sitä kautta oman alan töiden löytyminen sekä ns. normaaliaikainen työ. Tämä auttaisi perheen perustamistakin.

pexels-photo-38674

Unelmavartalo

Olen jo useamman vuoden ollut erittäin tyytymätön vartalooni. Tai no myönnetään myönnetään, etten ole koskaan tykännyt vartalostani. Viime vuosina olen kadottanut kaiken kontrollin vartalooni nähden. Olen niin repsahtanut, että liikunnan ja terveellisen elämän eläminen on entistä vaikeampaa.
Tämän vuoden aikana olen päättäny tehdä kaikkeni, että pääsisin taas kiinni urheilulliseen elämään ja laittaisin toimeen kaikki haaveilemani terveellisen elämän rutiinit. Luen paljon terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Toimeenpano on ollut viimeaikoina haastavaa. Tai oikeastaan johdonmukaisuus on puuttunut. Tähän koitan saada muutosta ”yksi muutos kuukaudessa” -kampanjallani.

sea-person-holiday-vacation

 

Oman paikan löytäminen

Tällä tarkoitan ehkä eniten työelämää. Pidän osa-alueesta, jota teen tällä hetkellä. Minusta tuntuu silti siltä joka päivä, että olen viimeiset kolme vuotta junnannut samassa pisteessä töiden suhteen. Näin ei ole, koska olen vaihtanut roolia sekä olen saanut enemmän vastuuta. Siltikään en ole päässyt eroon ns. assari roolista. Edelleen päiväni täyttyvät kaiken maailman tikkujen siirtämisistä, vaikka haluaisin siirtyä kohti isompien asioiden tekemistä.

startup-photos

Siinä mun tämän hetkiset ”isoimmat” unelmat tai oikeastaan asiat, jotka haluan muuttaa.

Onko teillä muilla vastaavanlaista tarvetta suunnitella tai listoittaa elämää? Jos, niin millaisia listoja ja tavoitteita teillä on?

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

———————————————————————-

I’m a person who creates all kind of lists. One of the lists contains my near future plans/dreams. They help me focus my life and also making the lists I feel I can actually affect on my life. Do you create lists? If so, what kind of?

2 vastausta artikkeliin “Lähitulevaisuuden Unelmani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.