Yksi muutos kuukaudessa

pexels-photo (3)

 

Heippa,

vuosi lähenee loppuaan. Enää yksi kokonainen päivä jäljellä. Takana on toisaalta hyvin tavallinen vuosi, mutta samalla hyvin rankkakin. Yksi minulle läheinen ihminen katosi elämästäni. Se ei ole koskaan kivaa, mutta näin on parempi. Luin jonkun mietelauseen, kuinka jonkun ihmisen tajuaa olleen taakka vasta, kun tuo ihminen katoaa elämästäsi. Tässä tapauksessa se on totta. Olen surullinen ystävyyden lopusta, mutta samalla olen onnellisempi kuin aikaisempaa!

Olen huomannut kesän jälkeen kuinka 30-vuotis rajapyykin ylitettyäni koen asiat paljon aikuismaisemmin. Heh, kuulostaa hieman naurettavalta, mutta näin se on. Ehkä se johtuu siitä, ettei se elämä loppunutkaan, kun täyttää 30. Niin kuin nuorempana luulin.

happy_new_year_explore_514976

Kulunut vuosi on mennyt nopeasti. Liiankin nopeasti. Vuoden vaihde on aina hyvä aika tehdä suunnitelmia ja asettaa tavoitteita itselleen. Olen yrittänyt monta kertaa panostaa enemmän itseeni ja terveyteeni. Tänä vuonna ajattelin tehdä sen askel kerrallaan. Kaisa Jaakkolan mukaan, muutos jää pysyväksi, jos tekee korkeintan yhden muutoksen kuukaudessa. Olenkin ajatellut noudattaa tätä ideaa tulevana vuonna. Se tekee vuodessa 12 pysyvää muutosta parempaan! Muutos ja laihdutus eivät tule olemaan salamannopeita, mutta toivottavasti sitäkin pysyvämpiä.

Olenkin ajatellut jakaa täällä blogissani kuukausittaisen muutokseni ja kuun lopussa kertoa oliko muutos pysyvä. Ensi viikolla paljastan ensimmäisen muutoksen.
Haluan vuodesta 2016 terveellisemmän ja itsevarmemman Johannan vuoden!

Millaisia uuden vuoden lupauksia te olette tehneet?

pexels-photo (1)

Huominen Uuden Vuoden aatto menee aviomiehen kanssa Nuorten Jääkiekkomaajoukkuetta kannattaen. Pelien jälkeen nautimme hyvästä ruuasta ja seurasta kotona kaksin. Pari viime vuotta olen viettänyt aaton yksin, kun mieheni on ollut töissä. Tämä on siis ihanaa vaihtelua!

Ihanaa ja kuplivaa Uuden Vuoden juhlintaa teille kaikille ja palailen ensi vuonna uusien juttujen kanssa!

 

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

I want to wish you all Happy New Year and I hope next year will be even better than this year!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.