Kotini on linnani

sunset-summer-golden-hour-paul-filitchkin_my home

Hei,

olen määritellyt, että blogissani puhun kaikesta, mikä tekee ihmisen onnelliseksi. Itselleni koti on yksi tärkeimmistä paikoista maailmassa. Olen onnekas, minulla on maailmassa kaksi paikkaa, jota kutsun kodiksi. On mieheni ja minun yhteinen vuokra-asunto ja sitten toinen kotini on vanhempieni talo, jossa olen elänyt suurimman osan elämästäni.
Olen elämäni aikana asunut useassa eri paikassa, niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Lapsena muutimme isäni töiden mukaan. Sen jälkeen opiskelut veivät uudelle paikkakunnalle. Opiskeluiden lopuksi asustelin vaihdon myötä ulkomailla. Sitten rakkaus vei taas uuteen paikkaan ja nyt viimeinen muutto johtuu omasta työstäni. En pelkää muuttoa ja uutta paikkakuntaa ja uskonkin, että muuttoja tulee vielä elämässäni useampia.

IMG_1781

Kaikkein tärkeintä jokaisessa muutossa on ollut majapaikan muuttaminen kodiksi. Olen toisinsanoen pesänrakentaja. Muistan ystäväni ihmetelleen vaihdossa, kuinka olin saanut asuntolan tylsästä huoneesta niin kodikkaan vähällä vaivalla. Nopea vierailu Ikeaan ja huone näytti erilaiselta. Heti alkoi sopeutuminen, kun sain rakennettua pesän itselleni.

Koti on minulle myös omaa tilaani. En päästä ihan ketä tahansa kotiini. Se on minun reviirini. Suhtaudun reviiriini muutenkin intohimoisesti, mutta kotiini erityisesti. Siellä pitää viihtyä ja voida hyvin. Kotini on minulle kuin sisimpäni. Sinne pääsee vain ihmiset, jotka koen turvalliseksi. Välilä siellä on sekamelska, haluaisin kaiken olevan viimeisen päälle, mutta se vaatii aikaa ja suunnittelemista.

IMG_1800

Koti on turvapaikkani. Kun takana on kamala päivä tai muut ihmiset ahdistavat, ulko-oven sulkemisen jälkeen koen olevani turvassa. Kotona saan olla rehellisesti sellainen kuin olen. Kaikkinen huonoine puolineni. Ilman meikkiä, roikkuvissa kotivaatteissa ja hiukset harjaamatta.

2014-12-26 14.07.20

 

Vaikka saattaa vahvasti kuulostaa, että kotini on aina sen aikainen asunto, allekirjoitan sanonnan ”Kotini on siellä missä sydämeni on”. Kotini on siellä missä rakkaani on/ovat. Sydämeni on jakautunut tällä hetkellä kahteen osaan. Toivottavasti saisin molemmat osat pian samaan paikkaan! Unelmissamme on muutto toiselle paikkakunnalle. Lähemmäksi rakkaitamme.

Onko kenellekään muulle koti yhtä tärkeä paikka kuin minulle?

——————————————————–

My home is where my heart is!

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.