Ystävät ovat elämän suola

Hei,

olin suunnitellut kirjoitusta aivan eri aiheesta, mutta lähipäivien tapahtumat saivat minut kirjoittamaan ystävistä.
Ystävän määritelmä Wikipedian mukaan:

Ystävyys tarkoittaa kahden tai useamman ihmisen välistä ihmissuhdetta, jota pidetään tuttavuutta läheisempänä – tosin molemmissa on eritasoista läheisyyttä. Ystävyyttä ja tuttavuutta ajatellaan usein saman jatkumon osina. Ystävyydessä esitetään usein esiintyvän seuraavia käyttämistapoja: epäitsekas toiminta toisen auttamiseksi, sympatia ja empatia, rehellisyys, keskinäinen ymmärrys ja myötätunto, toisen seurasta nauttiminen, luottamus, myönteinen vastavuoroisuus ja mahdollisuus olla oma itsensä, ilmaista tunteitaan ja tehdä virheitä ilman tuomitsemisen pelkoa

Itse allekirjoitan määritelmän kokonaisuudessaan. Ilman ystäviä elämä olisi tyhjää. Itse koen, että elämässäni voi olla monia kavereita, mutta vain muutama ystävä. Ystävän erottaa kaverista se, että ystävä tutnee minut kaikkine murheineni ja iloineni. Hänen seurassaan olen täysin avoin ja oma itseni. Voin luottaa häneen ja ystävyyteemme. Mitä tahansa elämä tuo tullessaan, hän on aina olemassa minua varten.

sea-sunset-beach-couple

Pelkään, etten ole osannut osoittaa ystävilleni heidän tärkeyttään elämässäni. Ilman heita en jaksaisi arjen haasteissa. He ymmärtävät minua tyhminen oikkuineni ja erityisesti pahimpina hormoonimyrsky hetkinäni (puolisoni ei aina).
Ystävät tuovat elämään niin paljon iloa ja valoa, ettei sitä pysty sanoin kuvaamaan!
Todella huonon päivän saa paremmaksi lämmin halaus tai iloinen hymy ystävältä. Näin on tapahtunut minulle satoja kertoja. Siksi haluankin omistaa tämän postauksen kaikille niille ihanille ihmisille, joita saan kutsua ystävikseni, ilman teitä en olisi kokonainen. En olisi minä!

Tekstin alussa viittasin viime aikojen tapahtumiin. Itselleni todella läheinen ja tärkeä ystävä muutti pois samalta paikkakunnalta. Nyt tunnen olevani hyvin yksin ja eksyssissä. Eihän ystävyytemme mihinkään kadonnut, mutta se ettei toista näekään niin usein kun on tottunut, tuntuu pelottavalta. Samaan aikaan läheisen työtoverin ystävä katosi On vieläkin teille tietämättömillä. Kuinka yksin sitä on, kun ystävä ei olekaan lähellä..

photo-1429277005502-eed8e872fe52

Muistakaa ystävää, myös muulloin kuin kerran vuodessa, Ystävänpäivänä!

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.